DAVID

NICHOLAS


 

Danmarks bedste flytte service firma


Hos Danmarks Flyttemand samler vi på tilfredse kunder. Det gør vi, fordi en virksomhed kun eksisterer så længe, der er kunder. Og fordi at tilfredse kunder kommer igen og videregiver anbefalinger. Vi lever af at flytte, og vi ved, at det er vigtigt for dig, at vi passer på dine ting. Så det gør vi. Ved hver eneste flytning. Du kan trygt overlade dine private ejendele til os. Vi lover, at de kommer frem i god behold.

Vil du have bekræftet ovenstående, kan du se vores mange positive anmeldelser på google.dk


Prøv vores Prisberegner – Enkelt transport og se, hvor lidt din flytning kommer til at koste hos Danmarks Flyttemand.

Hos Danmarks Flyttemand vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at flytte – også økonomisk til en billig pris. Derfor har vi lavet en prisberegner, så du på forhånd kan se, hvor meget din flytning kommer til at koste. Du kan dermed også nemt og hurtigt sammenligne vores priser med andre udbydere. Du opdager hurtigt, at vores priser er meget fordelagtige. Du finder sandsynligvis ikke en lavere flyttefirma pris eller flyttemænd priser.

Vores prisberegner er delt op i to. Her på siden kan du se, hvad prisen er for et enkelt møbel eller en enkel genstand. Skal du have flyttet hele eller større dele af dit indbo, måske grundet flytning til ny bolig, kan du i stedet tage et kig på vores Prisberegner – Samlet flytning, hvor du kan beregne prisen for flytning af alle dine ejendele angivet ud fra din nuværende boligs antal kvadratmeter og afstanden til en nye bolig eller til midlertidig opbevaring.

Sådan gør du
Når vi skal beregne prisen på flytning af en genstand, skal vi bruge oplysninger om, hvor genstanden skal flyttes fra og til, hvilken genstand der er tale om, og hvornår den skal flyttes. For at lette processen, skal du også indtaste, hvor mange kilometrer, der er mellem destinationerne.

Nogle er villige til at tage fri fra arbejde for at flytte, mens andre foretrækker at gøre det efter arbejde. Det har også indvirkning på prisen, og vi har derfor behov for at vide, om du ønsker at få flyttet din genstand i løbet af dagen eller efter klokken 18.00. Hos Danmarks Flyttemand har vi ikke kun Københavns bedste flyttefirma pris, vi er også meget fleksible; vi flytter, når det passer dig. 360 dage om året, 24 timer i døgnet. Skal du flytte uden for den angivne tid i prisberegneren, kan du kontakte os for en særaftale.

Billigt flyttefirma i København
Bemærk, at den pris, der er angivet i beregneren udelukkende, er gældende for flytninger inden for følgende postnumre: 1000 – 2900. Vi flytter gerne i hele Danmark, men prisen tillægges 12 kr. pr. kørt kilometer udenfor de nævnte postnumre. Har du behov for at få flyttet enkelte genstande eller hele indbo ud af landet, kan vi også hjælpe med det. Kontakt os for at høre nærmere.

OBS: Vær opmærksom på, at prisberegneren er et estimat. Der kan være forhold, der medvirker en ændring i de viste priser. Hos Danmarks Flyttemand forbeholder vi os retten til at ændre i prisen, såfremt der opgivet fejlagtige informationer, eller der er mangel på information.

Danmarks bedste flytteservicefirma


Vi flytter i princippet alt. Vi har mange flyttebiler tilknyttet, og hvis indboet eller godset er af en særlig størrelse, har vi en række samarbejdspartnere, vi kan trække på, i forhold til flere biler eller lastvogne.


skrotbil www.skrotdinbil.net

skrotbiler www.skrotnu.dk

Copyright @ All Rights Reserved